“SVIJET SRETNIH MISLI” Projekt koji objedinjuje više od 40 audio-kolumni MSc. psihosocijalnog savjetovanja Gite Šincek

Nakon višegodišnjeg rada i nepreglednog broja sati provedenih pišući kolumne, došlo je vrijeme za slavlje – kraju je priveden projekt “Svijet sretnih misli” koji objedinjuje više od 40 audio-kolumni autorice Gite Šincek, magistre znanosti psihosocijalnog savjetovanja te vlasnice Gita Akademije.

Cjelokupno trajanje projekta svelo se na skoro dvije godine, a nakon više od 40 audio snimaka objavljenih na YouTube kanalu GITA ŠINCEK (@OfficialGITA) priveden je kraju. Teme audio-kolumni baziraju se na samorazvoju i samopomoći, a objavljivane su jedanput na tjedan.

– Snimanje audio verzije mojih riječi gledam kao značajan korak prema cilju da savjeti i ideje za rješenja dosegnu što više ljudi. Svaka audio-kolumna obrađuje drugačiju temu iz života, kao i savjete za nošenje sa životnim izazovima s kojima se najčešće svi susrećemo – ispričala je autorica.

Ova odluka nije donesena tek tako.

– Dok sam uživala u procesu pisanja, uvijek me je zaokupljala želja da moje riječi dopru do što većeg broja ljudi. Shvatila sam da je slušanje audio sadržaja izuzetno praktično za mnoge, posebno u svijetu koji se brzo kreće i gdje vremena za čitanje možda nije uvijek lako pronaći – dodaje.

Cijeli skup audio-kolumni “Svijet sretnih misli” Možete pronaći na YouTube kanalu GITA ŠINCEK https://www.youtube.com/playlist?list=PLjJhbG2UmxOTS9mlNJY4VoB68OCaiVuBD

O autorici

Terapeutkinja za djecu i odrasle Gita Šincek magistra je znanosti psihosocijalnog savjetovanja te vlasnica Gita Akademije, koja djeluje na području Međimurja i okolice od 2014. godine. Kao naglasak u radu stavlja napredak pojedinca, para ili grupe te ostvarenju pojedinačnih ili zajedničkih ciljeva i aspiracija.

Neki od programa koji se uživo ili online provode u sklopu Akademije su: Bračno savjetovanje, pojedinačna ili grupna terapijska metoda Konstelacije, Wingwave coaching, terapijski rad i savjetovanje, teambuilding.

Autorica nije samo terapeutkinja i spisateljica, već se posvećuje i umjetničkom izražavanju kroz slikarstvo i glazbu. Neprestano istražuje područja tijela, uma, duha i duše, te kroz svoje djelo otkriva dubine ljudskog iskustva. Njezino stvaralaštvo prožeto je smijehom i ljubavlju, pružajući inspiraciju i nadu svojoj publici.