Sve je spremno za IX. Beerfest Sjever u Čakovcu

Vrijeme će se smilovati, a Stari Hrast će po deveti puta ugostiti i biti domaćin (po)najboljem iz regije! Ovog puta na red stvarno dolazi regija jer dolaze nam dvije najbolje regionalne pivovare, iz Mađarske i iz Srbije!

Dvorište Starog Hrasta proteklih godina ugostilo je već pregršt festivala, koncerata, a ovog vikenda na red je došao i još jedan Beerfest Sjever. Po IX. festival će se održati u Starom Hrastu, na već kultnom dvorištu uz svirke dva tribute benda, jedne acoustic cover grupe i hrvatskih rokera Grette u jednom drugačijem, osobnom izdanju!

Zmajska pivovara, Pulfer, Hotch Potch, LAB Split, Varaždinsko pivo i pravi internacionalci – Dogma iz Srbije i Reketye Brewing iz mađarske Budimpešte! Piva pivovara Dogma, Reketye, Hotch Potch i Varaždince moći ćete po prvi puta probati u Međimurju sa svojim paletama proizvoda, upoznat brewere, ekipu iza ovih odličnih priča, a za one najzainteresiranije biti će tu i obilasci pivovare Lepi Dečki iz Čakovca, domaćina festivala.

RASPORED festivala:

Petak 16:00 – ranih jutarnjih sati

Gretta / Musaic

Subota 16:00 – ranih jutarnjih sati

Wind Stain / Acoustic Duo Lucija + Hrvoje

Uz tisuće litara pive na festivalu u organizaciji Ljute spize i Ljutomanije stiže vam natjecanje u ljutini, Good Spirit priprema vam portfolio rakija, a Stari Hrast odličnu klopu. Natjecanje u najbradi je u režiji brijačnice Brico i njegove ekipe, stoga bit će svega, vidimo se?

Krešimir Biškup