Sve je spremno za Forestland X!

Najveći festival na sjeveru Hrvatske može početi! Forestland X otvara svoja vrata 22.7.2022. u 14.00 sati, a upravo je Međimurje mjesto gdje morate biti ovog vikenda.

“Sve je spremno, a službeni početak festivala najavit će glasna, odlična, glazba. Petak otvara Horsta na glavnoj pozornici u 15:30, a izvođači koje većina mladih očekuje, 30zona i Rasta izlaze od 20:30” rekao nam je Krešo Biškup, event manager festivala. “Na preko 35 000 m2 festivala sagradili smo pravo malo festivalsko selo, od kampa, do barbershopa, food courta, bit će tu tattoo majstor, zip line od 250 metara, foto kutak i mnoge druge popratne stvari. Pozivamo vas sve da dođete i provjerite koliko je sve to odlično!”

Nakon gotovo 14 dana priprema na prostoru Forestland Parka, glazba može krenuti, a očekuje se gotovo 10 000 posjetitelja.

“Line-up je proširen, pa osim DJ-a imamo i live nastupe rap, trap i hop hop artista, ali i nastup plesnog studija Korak naše Virne Hošnjak, a nadamo se da će netko tetovirati i uspomenu s festivala kod Marina Rončevića, ili se barem privremeno urediti kod Josha Somena u barbershopu” rekao je Saša Mikac, booking manager festivala. “Live nastupi kreću već od sumraka, a ne sumnjamo da će ludnica trajati i do zore.”

Na lokaciji tik do Bedekovićevih grada u “Raju na Bregu”, Forestland nastaje u samo nekoliko dana, a jednako tako i nestaje, bez tragova.

Ulaznice možete potražiti online u sustavu Entrio ( https://bit.ly/3skq6BK ) ili pak na ulazu na festival. Cijena iznosi 200 kuna u petak i ulaznica vrijedi i za subotu, dok ćete u subotu moći kupiti ulaznice po 150 kuna.

Photo: Marko Kiš 

Krešimir Biškup