Suvremena europska slastičarnica FANTASIA CAKES otvorena u Bukovcu u općini Selnica

FANTASIA CAKES, kao što i samo ime govori, slastičarnica je za usluge proizvodnje torti i slastica prema želji i narudžbi. Slastičarna se nalazi u Bukovcu, u općini Selnica.

Vlasnica slastičarne Nikolina Stojko, zaljubljenica u torte i slastice, pretvorila je hobi u vlastiti posao. Veliku ljubav prema slastičarstvu spojila je s brojnim edukacijama i tečajevima tehnikama izrade slastica. Svoje znanje i kreativnost svakodnevno pretače u ručno rađene torte i slastice napravljene od domaćih kvalitetnih sastojaka.

FANTASIA CAKES pažljivo sluša želje svojih kupaca, stoga pazi na svaki detalj i sve želje pretače u slatke radove. Izrađuje torte raznih okusa za sve prigode (rođendani, krizme, krštenja, prve pričesti, obljetnice i druge svečanosti).

Uz torte izrađuje i slatke stolove (muffini, cake popsi, deserti u čašama, voćne košarice) kao i prigodne pakete slastica povodom blagdana. U prilogu se mogu vidjeti neki primjeri ručno rađenih slastica iz obrta FANTASIA CAKES, a više fotografija moguće je vidjeti na facebook stranici Fantasia Cakes. Za sve upite i narudžbe moguće je javiti se na Faceboook stranicu ili na broj 0953733213

(m)