Što je snimila Iva? Nova gradska atrakcija srna, prošetala se dječjim i teniskim igralištem!

Naša mlada suradnica Iva Antolović pohađa 8. razred OŠ Mursko Središće i voli fotografirati, posebno zanimljive stvari koje većina njenih sugrađana ne može vidjeti. Sa svojom prijateljicom Kajom svakodnevno obilazi najljepši dio grada, a to je Šetnica Svete Barbare uz rijeku Muru te mnoštvo objekata koji se nalaze u njenom sastavu.

Tako nam je jučer poslala fotografije srne koja je preplivala rijeku Muru, a danas tu istu srnu koja je počela istraživati ljepote grada u koji je stigla možda iz Slovenije, ali to nije sigurno jer se iza mosta koji slovi kao granica između dvije države, nalazi i veliki hrvatski teritorij.

No to nije bitno za našu priču nego prelijepa mlada srna koja znatiželjno istražuje mjesto u kojem se našla, a koje nije njezino prirodno stanište. Tako je posjetila dječje i tenisko igralište, a nije poznato gdje se kasnije izgubila.

Stoga upozoravamo posebno vozače da voze oprezno kako ne bi naletjeli na srnu, a lovce molimo da je ne odstrijele nego je vrate u okoliš kojem pripada.

(R, Tomanić, foto: Iva Antolović)