Središćanac Bojan Bračko nastupio u kvizu HRT-a Potjera

Potjera je kviz u produkciji HRT-a, a po licenciji britanskog kviza The Chase. Voditelj je popularni Tarik Filipović.

U Potjeri četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja općeg znanja te istovremeno grade taktiku koja će ih dovesti do finalnog kruga. Međutim, na putu im stoji Lovac. Taj će ih (ne)uobičajeni protivnik u uzbudljivoj igri znanja i brzine pokušati jednog po jednog izbaciti iz igre i ispratiti ih kući praznih ruku.

Potjera nije samo kviz, Potjera je ujedno i utrka u kojoj natjecatelji moraju pobjeći te zadržati korak-dva prednosti pred Lovcem. Je li četvero izabranih dovoljno da ga pobijedi, ma koliko oštrouman on bio gledatelji mogu vidjeti u svakoj epizodi kviza.

Jučer 31. siječnja u Potjeri se okušao i Bojan Bračko iz Murskog Središća te je svoje znanje prezentirao cijeloj Hrvatskoj ili bar onim fanovima koji gledaju ovaj kviz i uživaju u svakoj epizodi. Nakon nastupa bio je zadovoljan, a za Muralist je izjavio:

“U završnu potjeru protiv Lovca došli smo ja i Aleksandar iz Pule. On je donio 24.500, a ja 17.500 bodova. U toj završnoj potjeri osvojili smo 10 bodova. Aleksandar je fulao Roland Garros i Australiju, a ja Vincenta van Gogha i još ponešto. Lovac Dejan je imao izrazito lagan set pitanja, odgovorio je na svih deset točno, za nešto više od minute i stigao nas. Pošto nije iman niti jednu grešku, nismo imali šanse. Sveukupno sam zadovoljan, za prvi put. Naravno da ću se opet prijaviti!”

(R. Tomanić, foto: screenshot)

cof