Šmrkavci u subotu okupirali Trsku, a zaplesali tek u nedjelju!

Disco Šmrk koji se povremeno organizira na raznim lokacijama u Murskom Središću nekom svojom magijom privlačnosti uvijek dobro napuni prostor u kojem četverac bez kormilara, Cipi, Pek, Bek i Šprle puštaju nostalgičnu disco glazbu iz 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća.

Povodom Dana Grada Mursko Središće održali su još jednu feštu u popularnom Beach baru Trska na šetnici uz Muru u subotu 12. svibnja s „početkom“ u 20,00 sati. Već sat kasnije unutrašnjost i terasa Trske bila je ispunjene do posljednjeg mjesta, pa su oni koji su stigli malo kasnije stajali uz stolove.

Omladine, naravno nije bilo, jer oni ni ne znaju što je to disco, pa je publika bila uglavnom dobrodržeća srednja generacija koja se i na ovaj način željela bar na trenutak vratiti u vrijeme svoje mladosti koju su obilježili disco glazba i disco klubovi.

Vrijeme je bilo malo prohladno no na sreću bez kiše pa je tako i zagrijavanje trajalo malo duže nego je to uobičajeno. Do 23,00 sati do kada smo mi bili prisutni još nitko nije ozbiljnije začagao, no prema informacijama koje smo dobili od gospodične Romine iz Arta, nakon ponoći atmosfera se zahuktala tako da su gotovo svi plesali uz svoje omiljene hitove.

Informacije iz prve ruke, od već spomenutog četverca na žalost nismo mogli dobiti, jer danas se sigurno liječe i odmaraju od cjelonoćnog disco orgijanja potkrijepljenog dobrom međimurskom kapljicom. Sve u svemu još jedna lijepa disco noć koja je okupila zaista impresivan broj „starčeka“

(R. Tomanić, foto rt)