Rotarijanci i “Studio smijeha” zajedno u plemenitoj akciji

Prikupljena sredstva namjenjena su iskorijenjivanju dječje paralize

Ove srijede, pred prepunom dvoranom Kina “Gaj” u organizaciji Rotary Cluba Varaždin 1181, održan je dugoočekivani nastup stand-up četiri dame “Studija smijeha” iz Zagreba, koje su svojim nezaboravnim nastupom zabavile brojnu varaždinsku publiku, željnu, nakon poduže pauze izazvane pandemijom, dobre zabave.

  • „Zahvaljujemo od srca svima koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznice sudjelovali u humanitarnom djelovanju RC Varaždin 1181. Naime, prikupljena sredstava od ulaznica bit će usmjerena za borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow, kao i druge humanitarne aktivnosti Kluba.“ – poručio je Vanja Cupek, predsjednik RC Varaždin 1181.

Redom su nastupale, Marina Orsag (HR), Dragitza Raštegorac Grubišić (HR/PERU), Vlatka Mifka (HR) i Miranda Lončar (BiH),  koje su u 90 minuta do suza nasmijale prisutnu publiku, ali i na taj način razbile predrasude da je stand up isključivo „muški posao“.

  • “Uz zahvalu izvođačima na dolasku i sjajnom druženju, veliko hvala i ravnateljici PUO Varaždin, gospođi Lani Vukalović, koja nam je, prepoznavši humanitarni karakter ove predstave, prepustila dvoranu Kina “Gaj” na korištenje, bez naknade” – zaključio je Cupek.

Dio atmosfere u fotogaleriji : autori Vlado Zagorec i Dejan Henčić