RIVER – pub kviz i pikado turnir

U utorak 02.04. u Riveru je održan 26. pub kviz, na kojem je učestvovalo rekordnih 9 ekipa, cca. 35 pub kviz igrača. Nakon “nadljudske” borbe znanja, prvo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI (Bojan Bračko, Zvonimir Sabol, Goran Sabol, Jadranko Kirić i Stjepan Novak). U brzinskoj igri prepoznavanja svega i svačega na svijetu pobijedila je ekipa ZIZI TOP (Nina Jurinić, Tomislav Radiković, Dino Varga i Branimir Kodba).

Sljedeći pub kviz u Riveru na redu je 16.04. (utorak), u 19,00 sati, u ponešto redizajniranom i moderniziranom formatu. Neka to bude iznenađenje, nešto kao Kinder Surprise uskršnje jaje…Dođite i provjerite svoje znanje u praksi i dobro se zabavite, a usput osvojite i bogate sponzorske nagrade.

Caffe bar River Mursko Središće poziva vas i na turnir u pikadu u petak 19.04.2019. godine, s početkom u 17,00 sati. Prijave za sve igrače biti će na dan turnira, igra se pojedinačno 501 master out. Kotizacija po igraču iznosi 50,00 kn, a fond nagrada se dijeli od uplaćenih kotizacija.

River je pripremio i domaću klopu (kotlić graha) za sve igrače učesnike pikado turnira, a dobra pijača, ugodna atmosfera i zabava su ionako uvijek zagarantirani.

Bojan Bračko Bidjo

foto: River