RIVER PUB KVIZ 19. – ugodna i zabavna večer, posljednja 2018. godine

Caffe bar River u Murskom Središću 11.12.2018. ljeta gospodnjeg AD  bio je ponosni domaćin ugodne i zabavne kvizaške večeri 19. pub kviza. Voditelj Robert Robi Srnec ponovo je pripremio zanimljiva pitanja, sudjelovalo je 6 znalačkih ekipa, 30-tak učesnika borilo se za primamljive nagrade sponzora.

Pobjednik je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stjepan Novak, Zvonimir Sabol, Goran Sabol i Zlatko Međimurec) sa osvojena 72 boda –  to je njihova rekordna 14.  pobjeda u 18 održanih kvizova u Riveru, plus jedan revijalni kviz, i osvojili su poklon bon sponzora STARA VAGA.

Drugo mjesto u napetoj borbi znanja izborila je ekipa PEANUTS sa 59 bodova, a treće mjesto ekipa ZIZI TOP sa 56 bodova.

Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe SVI TUĐMANOVI KIPOVI (51), BITKOJN 09 (44) i KONJSKA SURLA (30 bodova).

Ekipa PEANUTS pobijedila je u dodatnoj brzinskoj igri prepoznavanja svjetskih glazbenih izvođača tj. bandova, koju igraju sve ekipe osim pobjednika KEŠ DŽONIJA, i osvojili su poklon bon sponzora MEĐIMURSKI DVORI.

Svaka od ekipa koje su sudjelovale u River pub kvizu zaslužila je i dobila vrijednu sponzorsku nagradu – poklon bonove, butelje vina i ulaznice za bazene.

Nagrade za 19. pub kviz osigurali su sponzori: Gril & caffe STARA VAGA Čakovec, Restoran MEĐIMURSKI  DVORI Lopatinec, Optika i satovi BRILJANT Čakovec, Vinarija BELOVIĆ – Železna Gora i GRADSKI BAZENI Marija Ružić Čakovec.

Sljedeći tj. 20. pub kviz u Riveru biti će 08.01.2019. godine nove (utorak) s početkom u 19,00 sati. Pozvani ste. Živeli.

Sretan vam želimo Božić i dobru Novu 2019. godinu.

Bojan Bračko Bidjo

foto: BBB i Stjepan Novak