RIVER PUB KVIZ 15. – druženje iznad svega!

Druženje iznad svega. Homo homini homo sapiens a ne lupus – tome težimo. Zabava je bila odlična, znanje je bilo na visokom nivou, ekipe su se fenomenalno  zabavile. Utorak, 02.10.2018. Ljeta Gospodnjeg tj. Anno Domini – caffe bar River u Murskom Središću bio je arena pub kvizaške „borbe“ znanja i navijanja.  Izjednačen je rekord od 7 ekipa, 32 učesnika, nekoliko bučnih i vatrenih navijača na šanku i terasi, i odlična atmosfera.

Zasluženi pobjednik je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stjepan Novak, Zvonimir Sabol, Goran Sabol i Zlatko Međimurec) sa osvojena 82 boda. Jedanaest pobjeda u petnaest održanih kvizova u Riveru.  Drugo mjesto osvojila je ekipa PEANUTS sa 63 boda, a treće mjesto ekipa ZIZI TOP sa 62 boda.

Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe PRAVDA ZA RONALDA, GORDAN BREMZI, POWER REJNĐERSI I BITKOJN 06.

Ekipa  PRAVDA ZA RONALDA pobijedila je u brzinskoj igri prepoznavanja označenih država na mapi svijeta, koju igraju sve ekipe osim ukupnog pobjednika. Voditelj Robert Robi Srnec dodijelio je i posebnu sponzorsku nagradu za najbolju žensku sudionicu kviza, a najbolja je bila Brigita N – Jane Doe…

Nagrade za 15. pub kviz osigurali su sponzori: restoran MEĐIMURSKI  DVORI Lopatinec, Optika i satovi BRILJANT Čakovec, Vinarija BELOVIĆ – Železna Gora, GRADSKI BAZENI Marija Ružić Čakovec i Nakit MARIJA M – Čakovec.

Sljedeći pub kviz u Riveru biti će 16.10.2018. (utorak) s početkom u 19,00 sati. Dojdite, ne bu vam žao… Čast svakome, veresija nikome. Živeli. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto: Tin Tomanić