Rekordni i odličan 32. PUB kviz u RIVERU

Johann Wolfgang von Goethe, veliki njemački književnik, filozof, pravnik i znanstvenik, još tamo negdje u 18. ili u 19. stoljeću izjavio je “Lijepo je misliti, još ljepše je znati, a najljepše je promatrati”. Ta misao je vrlo lako primjenjiva i na pub kviz u Riveru – netko misli, netko zna a netko samo promatra…

U utorak 25.06. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je odličan 32. pub kviz, u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je rekordnih 9 ekipa, čak 40-tak odličnih kvizaša i ekipa vatrenih navijača na šanku i terasi.

Nakon kvalitetne i napete borbe znanja, prvo mjesto osvojila je ekipa NA BRZINU SKLEPANI iz Preloga – Črečana (Ivan Mijić, Damijan Bermanec i Josip Treska) sa 76 bodova. Drugo mjesto osvojila je ekipa PEANUTS, a treće mjesto ekipa DR. BANDIĆ. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe ZIZI TOP, KEŠ DŽONI, NO NAME, GORKA SOL, BITKOJN 20 i NAPOLITANKE.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: Kavana i catering ARKA Sveti Martin na Muri + OPG MARTINA MEDVAR, Matije Gupca 23, Mursko Središće + Cvjećarnica i poklon galerija SALIX, J.B.Tita 88a, Mursko Središće + Vinarija obitelj NOVAK – Mursko Središće/Gradiščak.

Sljedeći  pub kviz u Riveru biti će u utorak 09.07. u 19,00 sati.

Voditelj Jadranko Kirić priprema zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu klimatiziranu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB