Pub kviz u Murskom Središću – rekord ekipa i učesnika

Caffe bar River i voditelj Robert Robi Srnec u srijedu, 28.03.2018., po peti puta su u Murskom Središću organizirali zabavan, zahtjevan, zanimljiv i dinamičan pub kviz.

Teme kviza bile su show business, film, sport, treći kamen od sunca, povijest, glazba i svaštara, u 3 kruga natjecanja.

U napetoj borbi znanja sudjelovalo je do sada opet rekordnih 6 ekipa i rekordnih 30-tak sudionika (JUDA I KILO KOKAINA, ZIZI TOP, PEANUTS, SUNCOKRETI Z AJVAROM, KEŠ DŽONI i OSMIJEH FRANJE TUĐMANA), koje su se natjecale po propozicijama da ekipa broji od najmanje 2 do najviše 5 sudionika i uz strogu zabranu korištenja mobitela.

Pobijedila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stepan Novak, Goran Sabol, Zvonimir Sabol), a nagrada je poklon bon sponzora restoran Pozoj Čakovec. Drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP iz Murskog Središća – Peklenice, a treće mjesto ekipa SUNCOKRETI Z AJVAROM iz Zebanca – Pribislavca. Ekipa JUDA I KILO KOKAINA pobijedila je u brzinskoj igri prepoznavanja karikatura poznatih ličnosti, u kojoj sudjeluju sve ekipe osim ukupnog pobjednika.

Nagrade za 5. pub kviz osigurali su sponzori: restoran Pozoj Čakovec, Gradski bazeni Marija Ružić Čakovec, OPG Trbuhović i Metalac Industrial Bar Čakovec.

Pozivamo sve kvizaše i one koji to žele postati da se prijave u sljedeći pub kviz koji Robi Srnec organizira u caffe baru River u srijedu, 11.04. s početkom u 19,00 sati. Sretno.

(Bojan Bračko Bidjo, foto: BBB)