Provedite veseli vikend u Svetom Martinu na Muri

U sklopu Dana turizma, Turistička zajednica Općine Sveti Martin na Muri i ove subote i nedjelje poziva vas u Centar za posjetitelje Žabnik kod Mlinarske kuće gdje će u subotu od 19h nastupiti Podium brass Quintet sa zanimljivim trubačkim opusom, nakon čega mikrofon preuzima stand up komičar Vlatko Štampar sa  showom „Bolja polovica“.

U nedjelju 25. srpnja, od 19h održati će se tradicionalni koncert na skeli rijeke Mure, pod nazivom Murska dekla. Nastupiti će Svetomartinske Mažoretkinje, bariton Dominik Padarić uz pratnju pijanista virtuoza Matiju Turka, ŽVS Stridonne i gošća iznenađenja, Chriztel Aceveda.

Osvježite se u Termama Sveti Martin, iskušajte bogatu enogastronomsku ponudu u Pubu Potkova, a popodne istražite Svetomartinsku Muru pješice, biciklom ili  svetomartinskim turističkim vlakom, razgledajte jedini plovni mlin na ovim područjima, zaplovite po rijeci Muri, postanite mlinar na jedan dan u interaktivnoj multimedijalnoj etnografskoj 3D zbirci “Jen den v živleju mlinara Franca Žalara ili pak saznajte sve o skelarenju u novootvorenoj Skelarskoj kući.

Nakon razgleda najvažnijih turističkih atrakcija osvježite se u Mlinarskoj kući koja za vas nudi autohtone međimurske specijalitete i kvalitetnu pivsku i vinsku okrijepu.

Dođite i proveselite se i ovaj vikend sa nama u Svetom Martinu na Muri.

TZO Sveti Martin na Muri