Proslavljenih šezdeset Zlatkovih ljeta u Slivarovoj grabi

Zlatko Rajf poznati serjojnski sportski radnik i poduzetnik polako ulazi u zlatne godine života pa je tako jučer u subotu u društvu najbližih prijatelja proslavio svoj 60. rođendan.
Normalno da se to moglo događati samo na jednom njemu kao i njegovim prijateljima omiljenom mjestu, a to je „Slivarova graba“  u Kapelščakugdje se nalazi Zlatkova vikendica, koja i inače služi kao mjesto okupljanja njega i njegovih prijatelja.

Svakako je posebno bila zanimljiva njegova pozivnica za sve prijatelje koju vam prenosimo u cijelosti:

Pozdrav ekipa!
Pozivam vas sve skupa u subotu 23.04 od 10 sati na Slivarovu grabu da zajednički proslavimo moj ulazak u ligu za opstanak…Naoružati se samo dobrim vibracijama,suhim požirakima i praznim želucima! Pokloni i slične bedastoće se ne primaju i budu proslijeđeni direktno u kantu za smeće🍺🍷👍

Normalno da nismo mogli se ne odazvati na takav poziv pa smo se priključili ekipi na proslavu ulaska u ligu za opstanak. I možemo vam reći da je borba bila ogorčena, da je nestalo na litre i litre pravog, domaćeg vina, žestica , normalbezakolholnolno nije dolazilo u obzir( osim vodice za dobre gemište i bevandu), a dečki su se osigurali od svih mogućih nedaća na cestama pa su za siguran prijevoz bile zadužene supruge kojima se dečki ovim putem najljepše zahvaljuju, jer ne mogu se sjetiti jesu li to uspjeli sami učiniti.


Što se pak klope tiče krenulo se z domaćim črnim čurkamaama tak da požirakiaki odmah bili spremni za cjelodnevni rad i vinčeko je bez problema moglo kliziti. Normalno tu su bile raznorazne delicije u suhomesnatoj izvedbi do sira turoša, a glavno jelo bila je kotlovina z grahom u ODLIČNOJ kulinarskoj izvedbi domaćina i slavljenika Zlatka.


Nakon takve vrhunske okrijepe normalno da se nastavilo u još jačem tempu u gašenju žeđi.
Velika borba nastavila se do kasnih večernjih sati, kada su supruge preuzele svoj dio posla i bećare sigurno odvezle doma i smjestile u krevete.
U ime portala Muralist želimo Zlatku sve najbolje povodom njegovih šezdeset lijepih ljeta, te dug i zdrav život kao i da  dalje uživa u ovako lijepim druženjima s prijateljima u Slivarovovoj grabi.

(tekst i foto: zr)