PRIJAVI SE – kamp rolanja u Murskom Središću

U sklopu Septembra v Središću, u suorganizaciji udruge Serjojnske mame i bebe i Grada Mursko Središće organizira se Kamp rolanja. Održat će se subotama i nedjeljama, 9.,10.,16. i 17. rujna od 9.30 do 10.30 sati na vanjskom igralištu kod Osnovne škole Mursko Središće. Djeca na kampu mogu sudjelovati s vlastitom opremom, a za male sudionike kampa koji još nemaju vlastitu opremu osigurali smo i sve što je potrebno za sudjelovanje: role (veličine 29 – 35), kacige i štitnike, koje vam ustupamo na besplatno korištenje za vrijeme trajanja kampa.

Kamp rolanja vode Simona Tošić, certificirana instruktorica rolanja i predsjednica “Urbanih sportova” te Marija Jurak Bošnjak, kineziologinja, trenerica u Gimnastičkom klubu “Marijan Zadravec Macan”.

Za roditelje također imamo ugodno iznenađenje: Grad Mursko Središće će za svako dijete stanovnika Murskog Središća (djeca s prebivalištem u mjesnim odborima Mursko Središće, Peklenica, Križovec, Hlapičina, Štrukovec, Sitnice) snositi 50% troškova članarine za kamp tako da roditelji plaćaju samo 15 eura po djetetu. Na kamp se mogu uključiti i djeca koja imaju prebivalište van mjesnih odbora Murskog Središća po punoj cijeni članarine od 30 eura po djetetu.

Vaše dijete možete prijaviti na web adresi https://tinyurl.com/kamprolanjamurskosredisce ili linkom na qr kod na plakatu u privitku.

(GMS)