PREDAVANJE O ISCELJENJU DUHOVNIM PUTEM POMOĆU UČENJA BRUNE GRONINGA

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 60 zemalja svijeta, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira Informativno liječničko predavanje u Varaždinu i Čakovcu  na temu:
Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga – medicinski dokazivo

 

  1. MJESNI ODBOR, Trakošćanska 24, VARAŽDIN

14.05.2017. (nedjelja) u 15,00 sati

 

DOM SINDIKATA, Trg Republike 1, ČAKOVEC

14.05.2017. (nedjelja) u 18,30 sati

 

Ulaz slobodan

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i desetci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti…Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazineovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

Krug prijatelja Brune Gröninga je jedna od najvećih udruga za iscjeljenje duhovnim putem, djeluje u 80 zemalja svijeta. Prijatelji se sastaju na satovima Zajednica kako bi zejdnički primali iscjeljujuću snagu i podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada setakođer mogu dogoditispontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Svatko je slobodan pridužiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje nikakve financijske ili formalno – pravne obveze. Svi troškovi u krugu prijatelja pokrivaju se isključivo od dobrovoljnih priloga. Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija, ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.

 


 

Sadržaj predavanja:

  • – Medicinski ispitana iscjeljenja bit će predstavljena i kratko i jednostavno objašnjena.
  • – Iscjeljene osobe izvještavaju kako su se oslobodile od organskih oboljenja i duševnih smetnji, što se često samtralo neizlječivim.
  • – Izvještaji o doživljajima mladih ljudi: oslobođenje od alergija, strahova, depresija, ovisnosnosti o drogama, alkoholui dr.

 

Predavač: M. Lesjak, dr.med.

 

Tijekom predavanja moguće je da posjetitelji osobno dožive iscjeljujuću snagu.

Više informacija: www.bruno-groening.org, www.bruno-groening-film.org

(Klaudija Kozol)

unnamed