POZOJI osvojili 1. Open air kviz Čakovec – grad znanja

U prekrasnom prostoru atrija Starog grada Čakovca, u srijedu 10. srpnja 2019. godine, s početkom u 21,00 sati, održan je 1. Open air kviz Čakovec – grad znanja. Neslužbeno prvo otvoreno kvizaško prvenstvo Međimurja, na kojem su se okupile hvale i poštovanja vrijedne 32 ekipe tj. čak oko 130 kvizaša iz Međimurja i Zagorja i drugih krajeva lijepe nam naše.

Organizator open air kviza bile su STUDIO DVIJE LIJE, voditelj i autor Robert Srnec, a domaćin THE GARDEN BAR & KITCHEN.

Na 1. Open air kvizu su nastupili, te ostvarili odlične rezultate, i mnogobrojni pub kvizaši iz Murskog Središća, Peklenice i okolice npr. Tea Kovačić, Mirna Bilas, Nikolina Bujanić, Tomislav Radiković, Alen Kodba, Branimir Kodba, Stjepan Novak Pišta, Bojan Bračko Bidjo, Matija Trstenjak, Karlo Šafarić i drugi, sa svojim ekipama NAPOLITANKE, ZIZI TOP i za ovu prigodu novoimenovani POZOJI tj. stari znalci KEŠ DŽONI.

Pobjedu na 1. Open air kvizu Čakovec – grad znanja sa 89 bodova ostvarila je ekipa POZOJI iz Murskog Središća – Čakovca – Črečana (Bojan Bračko, Zvonimir Sabol, Goran Sabol, Zlatko Međimurec i Jadranko Kirić) koji su nakon sva tri kruga kviza bili vodeći tj. na prvoj poziciji.

NAPOLITANKE su prezentirale visok nivo znanja i ostvarile vrlo dobar nastup  i mjesto u sredini natjecateljske tabele, a odličan nastup i zavidno znanje prikazala je ekipa ZIZI TOP, osvojivši visoko 4. mjesto u ovoj znalačkoj i vrlo jakoj kvizaškoj konkurenciji.

Bravo serjojnčarke i serjojnčari, pekleničarke i pekleničari!

Bojan Bračko Bidjo

foto – NB, TK