Poziv na 19. RIVER PUB KVIZ

Svekoliko pučanstvo Murskog Središća i okolice, dame i gospodo, pozivamo vas na 19. River pub kviz koji će se održati dana 27.11.2018. godine (utorak) u caffe baru River u Murskom Središću s početkom u 19,00 sati. Dođite, ugodno se zabavite u dva i pol sata trajanja zanimljivog i zabavnog kviza, provjerite svoje znanje, i – sretno vam bilo. Svaka od ekipa učesnika kviza dobija neku vrijednu nagradu sponzora.

U utorak, 13.11.2018. caffe bar River u Murskom Središću bio je domaćin zabavne i znanjem kvalitetne kvizaške borbe. Voditelj Robert Robi Srnec pripremio je raznolika i vrlo zanimljiva pitanja. Na 18. River pub kvizu sudjelovalo je 5 ekipa, večer je bila vrlo opuštena i ugodna, a nivo znanja zavidan.

Pobjednik  je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stjepan Novak, Zvonimir Sabol, Goran Sabol i Zlatko Međimurec) sa osvojena 64 boda, što im je trinaesta pobjeda u sedamnaest održanih kvizova u Riveru, plus jedan revijalni kviz. Nakon Murskog Središća, navedena uigrana ekipa kvizaša ostvarila je značajan uspjeh te pobijedila  i na pub kvizovima u Brezju (Zapad) i u Čakovcu (Gradska kavana).

Drugo mjesto osvojila je ekipa PEANUTS sa 55 bodova, a treće mjesto ekipa BITKOJN 08 sa 47 bodova.

Sudjelovale su još i odlične ekipe ZIZI TOP i IVICA U MARICI, legende i starosjedioci kviza u Murskom Središću.

Nagrade za 18. pub kviz osigurali su sponzori: restoran MEĐIMURSKI  DVORI Lopatinec, Optika i satovi BRILJANT Čakovec, Vinarija BELOVIĆ – Železna Gora i GRADSKI BAZENI Marija Ružić Čakovec.

Dojdite na devetnajsti pub kviz River v tork, 27.11., ne bo vam žal. Živeli.

tekst  – Bojan Bračko Bidjo

foto – Stjepan Novak i BBB