Poziv izlagačima za sudjelovanje na izložbi ˝Skrivene atrakcije Međimurske županije˝

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za društveni centar Čakovec u sklopu projekta Skriti poteci otvaraju javni poziv izlagačima za sudjelovanje na izložbi ˝Skrivene atrakcije Međimurske županije˝.

Pozivamo sve zainteresirane autore i kreativce (profesionalce i amatere) da pošalju svoje radove (medij fotografija, ilustracija, grafički dizajn) na temu ˝Skrivene atrakcije Međimurske županije˝.

Ako imate rad koji promovira staru, zaboravljenu atrakciju Međimurja, te ga prati i zanimljiva priča, pošaljite nam ga najkasnije do 30.11.2021.

50 najboljih radova bit će izloženi u dvorani Murai koja će se održati 20. prosinca 2021. godine, te će se koristiti za online izložbu (https://skritipoteci.eu/) i virtualnu šetnju galerijskim postavom.

Prijavu šaljete na mail: [email protected], te je potrebno uz rad priložiti:

– naziv rada

– priča koja prati rad

– Ime i prezime autora, te 2-3 rečenice o autoru

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite: [email protected]

Projekt je sufinanciran od strane Europske unije u sklopu ESF poziva „Umjetnost i kultura online“ u iznosu od 264.058,27 kn i traje 12 mjeseci. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna RH (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Skriti poteci spajaju mlade do 25 i starije od 54 kojima prijeti socijalna isključenost kroz edukacije iz digitalnih vještina za dizajna, ilustracije i fotografije. Ciljana skupina će stečena znanja koristi za kreiranje online izložbe neistraženih atrakcija Međimurja.