Policijski službenici PPRP Čakovec provodili aktivnosti preventivne akcije „Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“

Prilikom obilaska parkirališnih mjesta sudionike u prometu informirali su o pravilnom zaustavljanju odnosno parkiranju vozila

U srijedu, 18. kolovoza 2021. godine od 8,00 do 12,00 sati u Gradu Čakovcu, na parkirališnim mjestima u ulicama Valenta Morandinija, Ivana Gorana Kovačića, Katarine Zrinski, Tome Masaryka, Matice hrvatske, ZAVNOH-a, Ruđera Boškovića, Športskoj, Gospodarskoj i na Trgu Eugena Kvaternika te na parkiralištima trgovačkih centara, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provodili su aktivnosti iz preventivne akcije Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“.

Prilikom obilaska parkirališnih mjesta sudionike u prometu informirali su o pravilnom zaustavljanju odnosno parkiranju vozila, a kako ne bi ometali prometne tokove ostalih sudionika u prometu. Tom prilikom dijelili su novoizrađen letak Policijske uprave međimurske „Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“.

Uz navedene preventivne aktivnosti, građani su upoznati s uvjetima i mogućnošću prijave mladih do 19. godina starosti na natječaj Policijske akademije, za upis u program redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, kojim će steći kvalifikaciju za obavljanje policijskog posla.

(tekst i foto: PU međimurska)