„Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ – ponovo predana zavidna količina sakupljenih čepova

U utorak, 30. ožujka 2021. godine, u Policijskoj upravi međimurskoj zamjenik načelnika Policijske uprave, Vladimir Faber, voditelj Službe kriminalističke policije, Danijel Mikulić i policijska službenica, Silvija Špicar – koja je zaslužna za inicijativu i organizaciju akcije unutar radnog kolektiva, primili su predsjednika Udruge oboljelih od leukemije i limfoma, Emila Vibovića te predali zavidnu količinu sakupljenih čepova.

„Zahvaljujem svim zaposlenicima na velikoj humanitarnoj gesti, te kako bi se i nadalje u našoj Policijskoj upravi učinkovito nastavilo s ovom hvale vrijednom akcijom, pozivam sve zaposlenike da i dalje sudjeluju u prikupljanju čepova.” – rekao je zamjenik načelnika Vladimir Faber.

„Želimo naglasiti da ovim akcija nije završena, već ide dalje, te potičemo i sve druge koji do sada nisu sudjelovali, da daju doprinos ovoj humanitarnoj akciji.“– istaknuo je voditelj, Danijel Mikulić.

„Od srca svima zahvaljujem i uvjeravam vas da svaki ubačeni čep može nekome pomoći!“ – naglasio je predsjednik, Emil Vibović.

(tekst i foto: PU međimurska)