Otkazan ovogodišnji “Sajam sigurnosti i prevencije”

Obavještavamo građane da smo zbog pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 u Republici Hrvatskoj te odgovornosti za zdravlje izlagača i posjetitelja odlučili da se ovogodišnji “Sajam sigurnosti i prevencije”, koji je planiran za petak 24. rujna 2021. godine u organizaciji Policijske uprave međimurske i uz potporu Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, otkazuje i neće se održati.

Za potrebe Sajma, Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, osigurala su razne preventivne materijale, koji će biti raspoređeni na korištenje kroz različite preventivne aktivnosti Policijske uprave međimurske, tijekom rujna i listopada ove godine. Predstojeće preventivne aktivnosti bit će najavljene putem internetske stranice Policijske uprave međimurske kao i redovnih dnevnih priopćenja za medije te njihova realizacija.

Ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su na bilo koji način pomogli kako bi se ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije, uspješno realizirao. Nadamo se, i budućoj uspješnoj suradnji na sljedećem Sajmu sigurnosti i prevencije

(PU međimurska, foto: ilustracija)