Održan pub kviz u caffe baru River u Murskom Središću

Caffe bar River i voditelj Robert Srnec u srijedu, 10.01.2018., po drugi puta su u Murskom Središću organizirali pub kviz, što je hvale vrijedna inicijativa za serjojnsku kvizašku scenu u začetku.

Kviz je održan u ugodnoj atmosferi caffe bara River (Tekstilna 2, Mursko Središće), a isti je odlično vodio autor pitanja, poznati radijski voditelj Robert Srnec. Teme kviza bile su show bizznis, sport, povijest, glazba i svaštara, u 3 kruga natjecanja sa ukupno 77 pitanja.

U napetoj borbi znanja sudjelovale su 4 ekipe, po propozicijama od najmanje 2 do najviše 5 učesnika, i naravno uz strogu zabranu korištenja mobitela.

Pobijedila je ekipa „Keš Džoni“ iz Murskog Središća-Čakovca (Nataša Bračko, Bojan Bračko, Goran Sabol, Zvonimir Sabol i Stjepan Novak) sa osvojenih 67 bodova, a nagrada je vrijedan poklon bon sponzora restoran Royal Vratišinec.

Utješnu nagradu butelje Vinarije Belović i ulaznice Gradskih bazena Čakovec osvojila je ekipa ŽMKiZ, u brzinskoj igri prepoznavanja znamenosti gradova.  Nagradu Good Spirit – liker Golfer, za najbolji naziv ekipe dobila je ekipa NNnakvadrat, a besplatnu rundu pića od Caffe bara River ekipa ZiZiTOP.

Pozivamo sve kvizaše i one koji to žele postati da se prijave u sljedeći pub kviz koji caffe bar River organizira 24.01. – srijeda, u 18,00 sati. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto: Anđelko Jurak