Održan 27. odličan pub kviz u Riveru

U utorak 16.04. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je 27. pub kviz, prvi u organizaciji novog voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je opet rekordnih 9 ekipa, sa čak cca. 40 pub kviz igrača i navijača na šanku.

Novi kviz, novi voditelj – novi pobjednik. Prvo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP iz Murskog Središća – Peklenice (Nina Jurinić, Tomislav Radiković, Branimir Kodba, Alen Kodba i Jurica Novak). Drugo mjesto pripalo je ekipi KEŠ DŽONI, a treće mjesto zauzela je ekipa PEANUTS. Sudjelovale su još ekipe BITKOJN 15, NO NAME, MEN IN BLACK, NAPOLITANKE, KRIM TIM 2 i PIONIRI.

Nagrade za prve 3 ekipe, plus poneku nagradu iznenađenja, osigurali su donatori: Restoran ROYAL Vratišinec, Frizerski salon BLONDINA Mursko Središće, Pčelar BRANKO LIPIĆ Brezje-Mursko Središće i Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći pub kviz u Riveru na redu je 30.04. (utorak), u 19,00 sati. Voditelj Jadranko Kirić opet će pripremiti zanimljiva i raznovrsna pitanja te dobre nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, a vi donesite svoje znanje i dobru volju. Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB