Održan 10. jubilarni River pub kviz

Jubilarni, 10. pub kviz u caffe baru River u Murskom Središću održan je u srijedu, 30.05.2018.

Voditelj Robert Robi Srnec ponovo je organizirao odličan, dinamičan i zabavan kviz, u kojem je sudjelovalo 30-tak kvizaša u 5 ekipa – PEANUTS, TORPEDIJI, MAMIĆEVI PLAĆENICI, ZIZI TOP i KEŠ DŽONI.

Povijest se ponavlja – osmi puta zaredom pobijedila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Čakovca (Bojan Bračko, Stjepan Novak, Goran Sabol, Zvonimir Sabol i gostujući član Zvonko Petanjek), sa ukupno 86 bodova.

Drugo mjesto osvojila je sve bolja ekipa PEANUTS iz Zebanca – Pribislavca – Nedelišća, a u brzinskoj eliminacijskoj igri prepoznavanja poznatih svjetskih sportaša pobijedila je ekipa TORPEDIJI iz Murskog Središća – Vratišinca – Čakovca.

Nagrade za 10. pub kviz osigurali su sponzori: Turistička agencija SUN TRAVEL Čakovec, restoran MEĐIMURSKI DVORI Lopatinec, BRILJANT Čakovec, mesnice KIŠ Donji Kraljevec i Gradski bazeni Marija Ružić Čakovec.

11. pub kviz u Riveru održat će se u srijedu 13.06. s početkom u 19,00 sati. Atmosfera u Riveru je uvijek odlična, znanje je na visokom nivou, i ugodno druženje je zagarantirano. Poziv vrijedi za sve kvizaše i one koji to žele postati. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto: BBB