OBAVIJEST GRAĐANIMA – Za sav promet zatvara se nadvožnjak u Kalničkoj ulici, te dijelovi Vukovarske ulice i Ulice Vladimira Nazora u Čakovcu

Upozoravamo sve sudionike u cestovnom prometu da se pridržavaju postavljene privremene prometne signalizacije koja ih upućuje na korištenje alternativnih pravaca

U ponedjeljak, 11. svibnja 2020. godine zbog početka radova na obnovi nadvožnjaka u Kalničkoj ulici i radova na rekonstrukciji raskrižja u Ulici Vladimira Nazora, Vukovarskoj  i Kalničkoj ulici u gradu Čakovcu, za sav promet vozila zatvara se nadvožnjak u Kalničkoj ulici, te dijelovi Vukovarske ulice i Ulice Vladimira Nazora.

Prema najavi izvođača radova predviđeno vrijeme izvođenja radova je oko 90 dana.

Upućujemo apel svim sudionicima u cestovnom prometu da budu strpljivi pošto se povremeno očekuje stvaranje većih gužvi na području grada, i to ponajviše u vrijeme odlaska na posao i potom u povratku.

Ujedno, upozoravamo da se svi sudionici trebaju se pridržavati postavljene privremene prometne signalizacije, a koja ih upućuje na korištenje alternativnih pravaca.

Policijska uprava međimurska želi vam ugodnu vožnju i što manje stresa prilikom čekanja u koloni. Svakako, nije na odmet ranije krenuti na svoje odredište jer će se time zasigurno izbjeći gužve.

(PU međimurska, foto: ilustracija)