NIKOLA KAJKIĆ: Ratni dezerter Darko Horvat do 1992. oficir JNA, danas ministar graditeljstva i stručnjak za hranu

Nikola Kajkić predsjednik Nacionalnog sindikata policije objavio je na svojem Facebook profilu slijedeći post koji se odnosi na Međimurca Darka Horvata, ministra u Vladi RH.

Svjedoci smo da je danas ministar-oficir JNA i ratni dezerter Darko Horvat (HDZ), iako dipl. Ing elektrotehnike danas i stručnjak za hranu i procjenu koliko se obroka treba dnevno pripraviti na potresom stradalom području i to za:

-stradalnike u potresu,

-volontere,

-HGSS, CK, MUP, HV,

-ljude dobre volje koji popravljaju krovove, čiste dvorišta, i sl.(građani, dobri ljudi sa svojom opremom i alatima, NAVIJAČI).

Stoga ratni dezerter Darko Horvat koji je 1991 dezertirao i pobjegao u Sloveniju kako bi izbjegao ratnu obvezu u obrani RH, nakon što se rat završio 1996. godine vratio u Hrvatsku i danas ne kao dezerter već kao Ministar JAVNO govori: TRENUTNO SE U PETRINJI PRIPREMA PREVELIKI BROJ OBROKA?? Pa tako stručnjak nadalje kaže, kako se u Petrinji od strane Udruge ugostitelja sprema 15000 obroka i da je to previše! (Iako je sve spravljano donacijama, osobno sam donosio hranu u Petrinju na mjesti gdje su se obroci pripremal, pa stoga znam iz prve ruke sve izgovoreno).

Pa stručnjak nadalje govori da će iz tog razloga (pripremu hrane), preuzeti tvrtka PLETER d.o.o koja kako stručnjak za hranu kaže, za to ima sve potrebne resurse, jaoooo pa on doista ne zna!!!

Imam za potrebu ukazati Vam da tvrtka Pleter d.o.o. nema uopće resurse za takav posao, naprotiv tvrtka Pleter d.o.o koristi resurse Hrvatske vojske, a svoje usluge i proizvode prodaje MUP u i Hrvatskoj vojsci po visokim cijenama (primjerice 5 kuna za jednu jabuku ili 9 kuna za jednu bananu), toliko o stručnjacima za pripremu hrane i resursima koje ima Pleter d.o.o.

Eh, tu je problem, odnosno upravo iz tog razloga oficiru JNA i ratnom dezerteru Darku Horvatu (HDZ), smetaju građani i NAVIJAČI… ne zato što hranu kuhaju udruge ugostitelja i njihovi kuhari-besplatno, ne ni zato što se sve sirovine nabavljaju iz donacija! Već samo iz razloga što su oni svi mjerilo da vlast ne čini dovoljno! a da su nasuprot trutu, Horvatu, i sl. samoorganizirane građanske udruge i građani samostalno postigli puno, puno više nego oni (vlast).

Pa stoga, kad je netko bolji od tebe, kad je organiziraniji!

Jedini način da te on prestane prikazivati kao nesposobnjakovića je da ga ukloniš ili eliminiraš, samo tako ćeš ti kao neaposoban postati sposoban!

Nikola Kajkić

SJEDI LI U VLADI ANDREJA PLENKOVIĆA PODOFICIR JNA I DEZERTER DOMOVINSKOG RATA?

 Nakon oštrih izjava na RTL-u s temom posljedica razornih potresa u Hrvatskoj između ministra Darka Horvata i zagrebačkog pročelnika UHS-a, ista je nastavljena i putem N1 televizije gdje je pročelnik zagrebačkoga Ureda za upravljanje u hitnim situacijama (UHS) Pavle Kalinić ponovo prozvao metiljavo “društvo oko Andreja Plenkovića”, misleći pritom na blagoglagoljivog ministra graditeljstva Darka Horvata, označivši ga pritom podoficirom JNA i prikrivenim dezerterom Domovinskog rata.

Osim toga, pročelnik Kalinić je naglasio da potres nije jedini aktualni problem u hrvatskoj metropoli nego i velik broj zaraženih koronom, te je zbog toga zatražio hitno zatvaranje kazališta i muzeja u Zagrebu referirajući se pritom na kulturnu scenu i muzeje u New Yorku koji su cijelo vrijeme pandemije korone zatvoreni. Više o tome može se pogledati u priloženoj video snimci N1 televizije.

Pavle Kalinić, izvor: https://panopticum.hr/

IZVOD IZ BIOGRAFIJE DARKA HORVATA:

“Rođen sam 28. rujna 1970. godine u Čakovcu. Nakon završene srednje škole upisujem Fakultet za elektrotehniku, računalstvo i informatiku na Univerzitetu u Mariboru, smjer energetska elektronika. Na istom fakultetu uspješno sam diplomirao 15. 07. 1996. godine…”

 

(R. Tomanić, foto: ilustracija)