Napeta borba znanja – 30. pub kviz u Riveru

“Nema većeg mraka od neznanja” rekao je William Shakespeare, engleski književnik, kazališni glumac i redatelj, još tamo davno krajem 16. tj. početkom 17-tog stoljeća. Tada još nije bilo pub kvizova, bilo je samo javnih kuća tj. pubova (public house) ali je znanje bilo na cijeni.

U utorak 28.05. u Caffe baru Riveru u Murskom Središću održan je 30. pub kviz, u organizaciji voditelja Jadranka Kirića. Učestvovalo je 6 ekipa, 30-tak odličnih kvizaša i nekoliko vatrenih navijača na šanku i terasi.

Prvo mjesto osvojila je ekipa KEŠ DŽONI iz Murskog Središća – Križovca – Čakovca sa 72 boda (Zvonimir Sabol, Goran Sabol, Marina Sabol, Ivan Brda i Bojan Bračko). Drugo mjesto osvojila je ekipa ZIZI TOP, a treće mjesto ekipa PEANUTS. Sudjelovale su još i vrlo dobre ekipe NO NAME, BITKOJN 18 i JOŽA & DIEGO.

Nagrade za prve 3 ekipe osigurali su donatori: Restoran BAJZOVI DVORI Mursko Središće, OPG VURI – FARMA ŠPAROGA, PRERADA VOĆA I POVRĆA Mursko Središće, TRGOVINA DADO Mursko Središće,  Vinarija obitelj NOVAK – Mursko Središće/Gradiščak i Caffe bar RIVER Mursko Središće.

Sljedeći javni pub kviz u Riveru biti će u utorak 11.06. u 19,00 sati. Voditelj Jadranko Kirić priprema zanimljiva i raznovrsna pitanja te odlične nagrade donatora, River će osigurati hladno piće, dobru glazbu i ugodnu atmosferu, a vi donesite svoje znanje i dobru volju.

Pozvani ste, dođite i dobro se zabavite. Sretno.

Bojan Bračko Bidjo

foto – BBB