Nakon četiri godine CRNA KRONIKA ponovo na sceni „Z. Rogoz“ u Varaždinu

Povratkom na varaždinsku i hrvatsku rock scenu, CRNA KRONIKA kreće u novu glazbenu avanturu, radi na novom materijalu, isključivo autorskom, te „niže“ live nastupe na mnogim velikim i malim pozornicama diljem Hrvatske.

Prvi album pod nazivom „Drž’te glavu iznad vode“ realiziran je u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj, u izdanju diskografske kuće DALLAS RECORDS iz Zagreba. Mnogi singlovi sa albuma, mjesecima su „harali“ top listama po cijeloj regiji bivše zajedničke države, dok se mnogi i dan danas izvode na brojnim televizijskim i radio postajama.

U međuvremenu, bendu se priključuju novi članovi, sound je čišći i čvršći, aranžmani slojevitiji i „pršte“ od energije. Nedavno su svjetlo dana ugledala i dva nova singla sa drugog albuma, koji se sastoji od desetak pjesama, koje će (uz „stare“ stvari)  CRNA KRONIKA premijerno izvesti na koncertu 24.06.2023. na sceni „Z. Rogoz“.

Članovi benda CRNA KRONIKA – Ignac Klarić-vokal, Robert Kontrec-bas, Nenad Resnik-gitara, Neven Resnik-klavijature i Damir Kovačić-bubnjevi. (m)