NAJVEĆI SKANDAL EURA! Hrvati igrali s prvim bijelim poljem – dresove im “isporučila” crkva sv. Marka!

EURO 2020. koji se igra 2021. sasvim je normalna stvar. Možda ćemo Svjetsko prvenstvo u Kataru igrati ne sljedeće nego, 2030. godine i nikom ništa. Ovo prvenstvo puno je bizarnosti, od godine igranja, zemlji i gradova domaćina, autogolovima, promašenim jedanaestercima, čudima svake vrste, pa i one političke, a o poštivanju nekih epidemioloških mjera da i ne govorimo.

Tako su neki nadobudni i politički ispravni novinari otkrili da su Vatreni na dresovima imali hrvatski grb koji počinje s prvim bijelim poljem. Na velikim natjecanjima običaj je da na dresu bude zastavica svoje države i države protivnika kako bi on bio unikatni i podsjetnik samo na tu utakmicu.

Tako se počela povlačiti priča kako su Luka Modrić i društvo sve četiri utakmice igrali s pogrešnim državnom grbom, a postavlja se pitanje tko je takve dresove naručio, a tko isporučio?

Odgovor na ovo pitanje je očigledan. Naručio ih je Hrvatski nogometni savez, a isporučila crkva sv. Marka na čijem je krovu također grb s prvim bijelim poljem.

Kakve će kazne biti zatražene za ove opasne političke provokatore koji igraju i vode hrvatsku nogometnu reprezentaciju, mogli bi već saznati idućih dana.

(R.I. Tomanić, foto: ilustracija)