Mursko Središće među prvima u Hrvatskoj i Europi – Rowdy skuteri mogu se iznajmiti u Beach Baru Trska

Grad Mursko Središće jedan je od prvih gradova u Hrvatskoj ako ne i Europi koji je brzo prepoznao rastući trend korištenja malih, agilnih i izuzetno korisnih električnih skutera, a koji su dostupni i običnom čovjeku, a ne samo onima dubljeg džepa. Tako je u suradnji s Beach barom Trska i jednom zagrebačkom tvrtkom koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem bicikala u svoju ljetnu ponudu uvrstio rentu najmanjeg električnog skutera na svijetu. Njegovo ime je Rowdy i na prvu će Vas osvojiti zanimljivim izgledom, iznenađujućom brzinom i nevjerojatnom jednostavnošću kretanja.

Svim građanima Murskog Središća i okolnih mjesta, kao i svim posjetiteljima Beach bara Trska , ovo ljeto nudi se jedinstvena mogućnost isprobati najneobičnije vozilo koje su imali prilike vidjeti. Iako se zbog njegovog izgleda ne bi reklo, ali ovo vozilo nije za djecu mlađu od 12 godina (oni između 12 i 18 moraju biti u pratnji odrasle osobe koja odgovara za njih). Iznajmiti se može jako jednostavno i jeftino. Za cijenu od 1 kn/min možete isprobati vožnju na skuteru koji smo i sami isprobali.

I nakon probe jedino što možemo reći je da je osjećaj stvarno neobičan i da svatko za sebe mora isprobati da bi se uvjerio koliko je ovo vozilo zabavno i drugačije. Najkorisniji je u velikim gradovima gdje štedi vrijeme i novac, a u našem će gradu pružiti ljudima mogućnost zabave, slobode i užitka kao malo koje drugo vozilo.

Iznajmiti se može po minuti (minimalna vožnja koja se može uzeti je 10 minuta), ali i na cijeli dan ili više njih, a u tom slučaju cijena je 150/dan (cijena sa PDV-om) . Iz vlastitog iskustva možemo potvrditi da je najzabavniji kada se vozi u paru pa je ovaj neobični mali i brzi skuter savršen dodatak turističkoj i zabavnoj ponudi Murskog Središća za trenutke kada ne znate na koji način bi se zabavili, ohladili ili jednostavno želite isprobati nešto što nije dostupno ni građanima puno većih europskih gradova. Rowdy se može iznajmiti na tri načina.

  1. dolaskom do Beach bara Trska svaki dan prijepodne od 09-11 i popodne od 15-20
  2.  pozivom na tel. broj 092 365 2533 -Matija (ako se radi o renti na cijeli dan)
  3. na stranici www.breakingpoint.bike gdje možete naći mail preko kojeg se može dogovoriti renta.

Kod Beach bara Trska su izvješeni i uvjeti korištenja skutera, koje je obavezno pročitati prije vožnje i to je to. Zabava može početi. Kao što i slogan kaže, Rowdy je zabava, sloboda i užitak u malom.

Dođite, provjerite sami i poškakljajte svoja osjetila!

(Matija Kraljić, foto Tin Tomanić)