Miljenko Vrančić iz Zebanec Sela i Pikač iz Selnice ostaju bez „Ljubavi na selu“

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog devet uspješnih sezona dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu”.

Ljubav se deseti puta vraća na selo, a tako i na RTL! Omiljena voditeljica Marijana Batinić krenula je na put po Hrvatskoj te gledateljima predstavlja nove kandidate ove popularne dokumentarne sapunice, u potrazi za srodnim dušama.

Kandidati se javljaju iz cijele Hrvatske pa tako ima i naših Međimuraca. U posljednjoj emisiji emitiranoj jučer 04. veljače Marijana je posjetila Selnicu ne bi li našla Miljenka Vrančića iz Zebanec Sela. To joj je uspjelo kod maskote Pikač koji je čak za ovu priliku i progovorio, naravno Miljenkovim glasom.

Šetajući prekrasnim ambijentom selničkog ribnjaka Marijana je ovog skromnog, radišnog i poštenog Međimurca obavijestila da je dobio nedovoljno pisama zainteresiranih djevojaka te da ne ide dalje u ovoj emisiji. Miljenko je to dostojanstveno podnio, a ipak je dobio i dva pisma koja mu je Marijana predala pa tako može biti po onoj „nikad se ne zna“.

Jedan njegov prijatelj izjavio je za Muralist da je on osobno razočaran što Miljenko nije izabran, jer kako je rekao dobro ga poznaje. „Ja sebe smatram dobrim mužem, no mogu tvrditi da bi on bio deset puta bolji od mene i svaka koja ga kad, tad dobije biti će i više nego sretna.“

Ipak bila je to i odlična promocija međimurskog turizma, pogotovo Selnice i njezine zaštićene maskote Pikač koji se vodi kao kulturno nematerijalno dobro Republike Hrvatske.

(R. Tomanić, foto: rt, screenshot)