MEĐIMURSKI RIBIČI NATJECALI SE U KRIŽOVCU

Jučer, s početkom u 9,30 h na ribnjaku ŠRD Verk natjecalo se 30 strpljivih ribiča. Usprkos jakom suncu, 4 su sata čekali svoje ribe kako bi pokazali svoje vještine i dokazali da su ribičke priče ponekad i istinite. 30 ribiča s područja Međimurja bilo je podijeljeno u 3 sektora, sa u svakom po 10 ribiča. Riječ je o II. kolu 2. županijske lige zapad.
Najbolja je bila ekipa iz Krištanovca, Zlatna udica 2, koja je osvojila 1. mjesto sa svojih 4880 bodova. Ekipu Zlatne udice 2 činili su Đura Ljubomir, Žganec Vladimir, Lisjak Marijan. Drugo mjesto pripalo je ekipi Mura iz Murskog Središća sa svojih ukupno 3096 boda. Muru su činili Vugrinec Ivica, Rihtarec Antun i Kukovec Damir. Treće mjesto sa ukupno 3131 boda pripalo je domaćinima Verku iz Križovca među kojima su bili Herceg Mario, Vrančić Mihael i Ivan Zadravec.

Nakon 3. mjesta, redom su osvojena ostala mjesta 4.Šaran, Podturen, 5. Mura, Dekanovec, 6. Zlatna udica 1, Krištanovec, 7. Stara Mura, Miklavec, 8. Čakovec 1, Čakovec, 9. Karas, Peklenica, 10. Čakovec 2, Čakovec.
Ribe su na kraju natjecanja sretno vraćene u ribnjak dok su natjecateljima domaćini pripremili roštilj.

(tekst i foto Martina Šoltić)