MEĐIMURSKI POLICAJCI TRČALI NA „ZAGREB MARATHONU“

Protekle nedjelje (9. listopada) policijski službenici Policijske uprave međimurske sudjelovali su na „Zagreb Marathonu“, kojeg je 25. put zaredom organizirao Zagrebački atletski savez.

U dobro organiziranoj utrci, u kojoj je bio spojen istočni i zapadni dio našeg glavnog grada, Policijsku upravu međimursku predstavljala je sada već ustaljena muška ekipa u sastavu Darko Jurman, Dario Rihtarec, Nikola Kontrec, Branko Polanec, Kristijan Srpak i Mario Sever s nastupom na polumaratonskoj utrci, dok su žensku ekipu na utrci građana predstavljale Tea Hertelendi i Jelena Taradi Mihalović. U maratonu (42.195 m) i polumaratonu (21.097 m) te utrci građana (5.000 m) sudjelovalo je oko 4.000 sudionika.

02

Policijski službenici na utrci ostvarili su zadovoljavajuće rezultate. Popravljani su osobni rekordi, ali svakako najvažnije je da su na povratku u Čakovec, odlučili i nadalje sudjelovati na sličnim utrkama s nadom da će se ekipi priključiti još poneka kolegica, odnosno kolega, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)

03