Međimurci najinovativniji po pitanju online digitalnih cjenika – u kafiću naručite mobitelom

Kako je Cjenik.NET postao najbolji i najrašireniji QR online cjenik u čitavoj Hrvatskoj

Najbolji CMS sustav razvijen prvenstveno da olakša svim djelatnostima kreiranje digitalnih menija razvijen je upravo u Međimurju te je postao rapidno poznat diljem lijepe naše i šire.

Cjenik.NET je naj potpunija inovacija u moru ponuda QR online cjenika. Jedina prava i potpuna usluga kreiranja online menija za gotovo bilo koju djelatnost, od restorana, kafića, hotela, kozmetičkih i frizerskih salona, fitness centara.

Kako smo doznali od autora gosp. Ivice Kutnjaka, koji kaže kako je usluga nastala kako bi se ugostiteljima i ostalim djelatnostima pomoglo, prvenstveno zbog epidemiološke situacije kada klasični papirnati meniji nisu poželjni na stolovima ugostiteljskih objekata.

Upravo iz tog razloga nastao je Cjenik.NET koji korisnicima omogućava da kreiraju sami svoje digitalne cjenike, definiraju izgled online cjenika, dodaju stavke, slike i opise u svega nekoliko klikova mišem, a cijela usluga ne zahtjeva nikakvu instalaciju aplikacije na Vaš pametni telefon.

Ažuriranje cijena, stavki i opisa Vaših cjenika podržana je „u stvarnom vremenu“. Time izbjegavate nepotrebne troškove ispisa cjenika, dok sve vaše informacije ažurirate kroz odlično administrativno sučelje bilo kad, bilo gdje, gdje Vaši klijenti, tj. gosti imaju uvijek sviježe informacije o cijenama i stavkama koje nudite.

Upravo iz gore navedenih razloga Cjenik.NET postao je jedan od najpoznatijih QR online digitalni cjenik koji koristi više od 2000 korisnika diljem lijepe naše i šire.

VIDEO:

Cjenik.NET usluga nudi učitavanje potpuno digitalnih cjenika uz pomoć skeniranja QR koda Vašim mobilnim uređajem ili je dovoljno da dotaknete NFC naljepnicu na stolu ugostiteljskog objekta i učitavanje cjenika podržano je i putem NFC tehnologije. Sada postaje jasnije zašto korisnici preferiraju upravo Cjenik.NET koji jedini na tržištu nudi najinovativnije rješenje transformacije klasičnih cjenika u digitalne.

Sa online digitalnim cjenicima Vaši klijenti će dobiti informaciju brzo, jednostavno i sigurno, a dosadno i naporno ažuriranje cijena konačno će postati pravo malo zadovoljstvo.