Mažoretkinje Mursko Središće kao dio reprezentacije Hrvatske HRSAM, putuju na Europsko prvenstvo u Italiju

Nakon višemjesečnih priprema ustrajnog i marljivog treniranja, članice mažoretkinja Mursko Središće spremne su za put na europsko prvenstvo mažoretkinja  koje će se održati od 10. do 13. listopada u Italiji u gradiću Lignano Sabbiadoro.  Na istom će sudjelovati više od 1500  mažoretkinja i mažoreta iz  14 zemalja Europske unije.  Središćanske mažoretkinje natjecat će se u dvije kategorije .

Solo s rekvizitima najmlađi-Zala Bedić  i Baton flag team -seniori – Patricija Jambrošić, Simona Marčec, Petra Bedić, Elena David, Marija Lisjak, Kristina Škvorc, Nera Hranilović, Ivana Tarandek i Ivona Dobranić.

U pratnji tima Murskog Središća putuju voditeljice  Lara Podgorelec i Lucija Mutvar Bedić

Velika je čast i ponos što smo rezultatima sa državnog osvojile plasman i odlazak na europsko prvenstvo te smo vrlo  sretne što možemo promovirati mažoret ples, naš rad ,naš grad i našu državu na jednom ovakvom kulturno-sportskom natjecanju.

Veliko hvala gradu Mursko Središće,našim roditeljima,sponzorima i donatorima na potpori  te svim našim članicama koje uz svoje studentske, školske i radne obaveze nisu odustale i što su svaki slobodan dan i  vikend unatrag nekoliko mjeseci provele trenirajući i spremajući se za ovo natjecanje.

(Lara Podgorelec)