MAKOVEC POZIVA NA DOČEK HRVATSKE KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE U TOPLICAMA SVETI MARTIN

Organizira se doček Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji

Hrvatska košarkaška reprezentacija prošlog se tjedna plasirala na Olimpijske igre u Riu koje počinju idućeg mjeseca. Naši su košarkaši igrali na kvalifikacijskom turniru u Torinu gdje su napravili veliko iznenađenje te su pored velikih favorita Grčke i Italije osvojili prvo mjesto koje im je donijelo plasman u Brazil.

Naši košarkaši koji su pripreme uoči kvalifikacijskog turnira odradili u Toplicama Sveti Martin, idućeg se tjedna, točnije u srijedu 20. srpnja između 14 i 15 sati vraćaju u toplice gdje će odraditi prvih šest dana priprema za Olimpijske igre. Turistička zajednica općine Sveti Martin na Muri im je povodom velikog uspjeha i plasmana na Olimpijske igre među 12 najboljih svjetskih momčadi odlučila prirediti svečani doček.

Poziv na doček Hrvatskih košarkaša načelnika Svetog Martina na Muri Franje Makovca prenosimo u cijelosti:

“Nakon uspješno odrađenih priprema u Toplicama Sveti Martin i  još uspješnijeg plasmana na Olimpijske igre u Riu 2016., Hrvatska košarkaška reprezentacija ponovno se vraća u Sveti Martin na Muri 20.07.2016.

Da bi zajedno s njima proslavili jedan od najvećih uspjeha hrvatske košarke, pozivamo vas sve na doček naših reprezentativaca u LifeClass Terme Sveti Martin, u srijedu, 20.07.2016. između 14:00 i 15:00 sati.

 

Tog dana organiziran je i besplatni prijevoz vlakićem od Mlinarske kuće do Termi, sa postajama u Vrhovljanu, Svetom Martinu na Muri i Brezovcu.

 

Slobodno sa sobom ponesete zastavice, natpise i druge navijačke rekvizite.“

 

Dođite i pozdravite naše košarkaše, čestitajte im na uspjehu, poslikajte se sa našim NBA zvijezdama kao što su Bojan Bogdanović (New Jersey Nets), Mario Hezonja (Orlando Magic) i Dario Šarić (Philadelphia 76-ers), te Krunoslav Simon (Olimpia Milano), Darko Planinić (Laboral Kutxa, Španjolska), Roko Ukić (Cantu Italija), Rok Stipčević (Dinamo Sassari, Italija), Miro Bilan (Cedevita), Luka Babić (Cedevita), Marko Arapović (Cedevita), Filip Krušlin (Cibona) i Željko Šakić (Cibona). Dodajmo kako je Team Manager naše reprezentacije Međimurac Igor Kolarić.

Za kraj dodajmo kako će vrlo talentirana Hrvatska juniorska reprezentacija u organizaciji košarkaškog saveza Međimurske županije i KK Rudar trenirati u Murskom Središću te će odigrati i pripremnu utakmicu protiv Slovenije u našoj sportskoj dvorani. Raspored treninga i točno vrijeme odigravanja utakmice donosimo uskoro!

(Teo Cilar)

1cc75c87-f90e-4d75-b9bb-4c668780f28e