Maja Gerenčer vlasnica Visage Studia u M. Središću: “Sretna sam kad vidim osmijeh i zadovoljstvo klijentica!”

Maja Gerenčer iz Peklenice, pravnica po struci, odlučila je da će se u životu baviti onime što voli, a ne zanimanjem koje je stekla fakultetskom naobrazbom. O čemu se tu radi rekla nam je sama Maja.

“Kao i većina vizažista, počela sam se baviti ovim poslom iz ljubavi prema make up-u, šminki i svemu onome što šminka može postići. Iako se ovime bavim dvije godine, ljubav prema make up-u razvila se već u srednjoj školi kada sam uljepšavala prijateljice i dijelila im savjete.

Tek nakon završetka fakulteta i godine dana rada u struci, odlučila sam pretvoriti svoj hobi u posao i tako otvorila Visage Studio, obrt za usluge uljepšavanja.

Ono što me osobno ispunjava je osmijeh i zadovoljstvo klijentice kada završim s uljepšavanjem za njoj neki važan dan. Također volim podijeliti pokoji savjet o proizvodima, uputiti ih da nije nužno uvijek potrošiti velike svote novaca za neki proizvod, te da ima jeftinijih varijanti.

U ovom poslu važna je edukacija, usavršavanje i stalno praćenje make up trendova, stoga me veseli što se u 5. mjesecu spremam na Masterclass jednog od najpoznatijih svjetskih vizažista.

Osim dnevnog i svečanog šminkanja Studio nudi i usluge ugradnje ekstenzije trepavica, Lash lift trepavica te japansko iscrtavanje obrva.”

Visage Studio nalazi se u Murskom Središću, na adresi Istarsko naselje 3a.

Radno vrijeme: pon-sub : 09,00 do 17,00h.

Kontakt: 098 793 029

(rt, foto Visage Studio)