LJETNI KAMP Kristina Gita Kavran predstavlja novi autorski program za djecu od 7 do 14 godina

Ljeto je vrijeme kada se školske torbe stavljaju na stranu, a djeca izlaze uživati u suncu i slobodnom vremenu. No, za mnoge roditelje, izazov je pronaći zanimaciju koja će njihovu djecu zauzeti tijekom ljetnih mjeseci. Srećom, postoji rješenje koje pruža zabavu, prijateljstvo i nevjerojatne avanture.

SuperPower Camp vještina novi je autorski program Kristine Gite Kavran, diplomirane životne i socijalne savjetnice, koji će se održati tijekom dvije subote, 8. i 15. srpnja, u prostorima zgrade Scheier Čakovec i diljem Perivoja Zrinskih.

Ljetni kamp sastoji se od glazbene radionice koja obuhvaća pisanje tekstova i glazbe

te izradu instrumenata, dok se drugi umjetnički dio bazira na likovni dio u apstraktnom i klasičnom izražavanju, izradu figura i raznih oblika te izradu mozaika. Također, bit će tu i sportskih i društvenih igara za razvijanje i jačanje zdravog timskog duha.

Program počiva na jačanju i osnaživanju znanstveno provjerenim tehnikama za zdravo nošenje sa stresom i negativnim emocionalnim stanjima.

 

Upoznavanje prirode

Jedan od najvećih blagoslova ljetnog kampa je prilika za djecu da se povežu s prirodom. U prirodnom okruženju kampa, djeca mogu istraživati, provoditi vrijeme na svježem zraku, i uživati ​​u zelenilu. Ova pustolovina u prirodi pruža ne samo fizičke izazove, već i priliku da se djeca povežu s okolinom i nauče cijeniti prirodni svijet.

Zabavne aktivnosti

Ljetni kamp je prepun zabavnih aktivnosti koje će djeci pružiti nevjerojatan doživljaj. Bez obzira jesu li to sportska natjecanja, umjetničke radionice, plesne lekcije, ili istraživanje znanosti, djeca će imati priliku isprobati različite stvari i otkriti svoje talente. Ove aktivnosti ne samo da čine ljeto zabavnim, već i pomažu djeci u razvoju samopouzdanja, timskog rada i kreativnosti.

Prijateljstva za cijeli život

Jedan od najdragocjenijih aspekata ljetnog kampa su prijateljstva koja se tamo stvaraju. Djeca će se susresti s vršnjacima i imat će priliku upoznati ljude s različitim interesima. Kroz zajedničke aktivnosti i iskustva, djeca će graditi snažna prijateljstva koja mogu trajati cijeli život. Ljetni kamp je mjesto gdje se djeca osjećaju prihvaćeno, razumijevano, podržano i povezano.


Razvoj vještina

Ljetni kamp nudi djeci priliku da razviju razne vještine koje će im biti korisne u budućnosti. Kroz strukturirane aktivnosti i radionice, djeca mogu naučiti komunikacijske vještine, problematičko rješavanje, vođenje tima i upravljanje vremenom. Ove vještine će im pomoći da postanu samopouzdane i uspješne osobe u svim područjima života.

Prijave za program su obavezne putem poziva na broj +385 99 517 5662, a sve aktivnosti KaGita akademije možete pratiti na službenoj Facebook stranici. (m)