Košarkaši Rudara družili se na tradicionalnom Susretu generacija 2018.

Tradicija koja traje već dobrih 30 godina nastavljena je i prošle subote 12. svibnja kada su se u Murskom Središću okupili bivši i sadašnji košarkaši Rudara, kao i njihovi navijači i simpatizeri te prijatelji kluba.

Druženje je započelo u 16:30 kada su se na vanjskom, obnovljenom igralištu sastale u međusobnom susretu najmlađe generacije kluba. Poslije njih na teren su pred velikim brojem gledatelja snage krenuli odmjeriti seniori, viceprvaci Četvrte lige košarkaša i veterani koji su došli do relativno lagane pobjede. Ta je utakmica odigrana u dvorani jer je program malo poremetila kiša.

Nakon odigranih utakmica druženje je nastavljeno u sklopu dvorane gdje su svi igrači i posjetitelji “omastili brk“ vrhunskim gulašem kojeg je pripremio Mladen Tkalec-Stivi.

Unatoč velikom broju ljudi koji je posjetio susret, izostali su neki stalni gosti i bivši igrači koji su zbog opravdanih razloga izostali. Kako niti jedan datum nije idealan jer je uvijek netko spriječen, uvijek postoji iduća godina s novim sada već i pomalo legendarnim Susretom generacija.

(Teo Cilar, foto: Tin Tomanić)