Kockići iz dječjeg vrtića “Maslačak” u čast Vatrenih

Na današnji dan, 16. srpnja, prije godinu dana Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji pobjedila je Nigeriju, Argentinu, Island, Dansku, Rusiju i Englesku dok su u finalu bili uspješniji Francuzi te su se okitili naslovom svjetskog doprvaka. Izabranici Zlatka Dalića ispisali su nove stranice domaće sportske povijesti osvajanjem drugog mjesta, što je najveći uspjeh hrvatskog nogometa,a srebro koje su osvojili je zapravo bilo zlatnog sjaja ,ujednilo je Hrvatsku i dalo je nemjerljiv doprinos u promociji Hrvatske i turizma

Povodom obilježavanja obljetnice toga velikoga uspjeha Vatrenih gradonačelnika Grada Mursko Središće Dražena Srpaka, danas 16. srpnja 2019. godine,  posjetila su djeca iz Dječjeg vrtića “Maslačak” zajedno sa  ravnateljicom  i odgojiteljicama kako bi se prisjetili tog dana koji je ujedinio cijelu naciju, dana ponosa i sreće. Gradonačelnik Dražen Srpak vrtičancima je darovao navijačke majce s kockicama  te ih podsjetio na uspjeh reprezentacije i kako se prije godinu dana bodrilo reprezentaciju u najsjevernijem gradu.

Djeca su bila oduševljena kockastim majicama i zasigurno su to budući vatreni navijači.A kad je već bila prigoda malo se naganjala lopta.Gradonačelnik se trudio ali pobijedili su “kockići”.

Na kraju druženja osvježili su sa sokovima i keksićima.

(tekst i foto: GMS)