“Klimatske Promjene sasvim osobno: Stigle smo i ostajemo!” – Temelji komuniciranja klimatskih promjena u javnom prostoru

CIKLUS RADIONICA O UČINKOVITOM KOMUNICIRANJU KLIMATSKIH PROMJENA U MEDIJIM
Udruga Tatavaka, udruge Climate Outreach, La Revolution Albatross, Carbon Literacy Project i inicijativa Znanstvenici za klimu pokreću ciklus radionica o učinkovitom komuniciranju klimatskih promjena u medijima pod nazivom “Klimatske Promjene sasvim osobno: Stigle smo i ostajemo!” Program je usmjeren na edukaciju o uzrocima i posljedicama klimatskih promjena; prepoznavanje mogućnosti indiviualnih i kolektivnih klimatskih akcija, na klimatske mitove u javnom prostoru, greenwashing te tehnike učinkovitog komuniciranja klimatske krize. Detaljan program događanja dostupan je na poveznici.

Prva radionica održat će se 14.02.2022. uživo, a prijave za sudjelovanje u radionicama moguće su putem obrasca za prijavu.

Rok za prijavu je 04.02.2022.

Vrijednost radionice je 1.200,00 kn po osobi, a besplatno sudjelovanje omogućila je British Embassy Zagreb kroz projekt “Priče o klimi, priče za klimatsku akciju”. Projekt vodi udruga Tatavaka, u partnerstvu s inicijativom Znanstvenici za klimu te udrugama Climate Outreach (UK), La Revolution Albatros (FR) i Carbon Literacy Project (UK).

Broj sudionika je ograničen!

Udruga Tatavaka