Kineskinja iz Međimurja “razvalila” u Supertalentu: “Već rodila dvoje djece, ali u to pet godina ja samo domaćica”

Kineskinja iz Međimurja “razvalila” u Supertalentu: “‘Već rodila dvoje djece, ali u to pet godina ja samo domaćica”

‘Međimurska snaha’ Sasha Cui, inače rodom iz Kine, oduševila je žiri ‘Supertalenta’. Iako su Davor, Maja, Martina i Janko imali neke zamjerke, svi su joj nakon emotivne izvedbe pjesme ‘I Will Always Love You’ dali prolaznu ocjenu. Pred kamerama je pričala na hrvatskom jeziku, s respektabilnim vokabularom za nekog kome su padeži, deklinacije i ostala čuda hrvatskog pravopisa prije nekoliko godina bili potpuna nepoznanica.

‘Ja sam iz Kine, živim u Hrvatskoj već pet godina. Bavim se pjevanjem i sviram violinu. Prije nego došla živjet u Hrvatsku deset godina sam u svakodnevno nastupala sviranjem i pjevanjem. Kada ja stojim na pozornici, to je fantastično, to je moje najbolje vrijeme’, rekla je Sasha u predstavljanju, a onda i objasnila kako je završila u Hrvatskoj.

‘Prije deset godina moj je muž radio u Kini u mom rodnom gradu dva mjeseca. U to vrijeme ja sam radila u jednom baru i tu taj baru mi smo se upoznali i zaljubili smo se. Onda odlučili smo se vjenčati i došla živjeti u Hrvatsku. Za mene je tu jako mirno života, drugačije od prije’, ispričala je.

‘Već rodila dvoje djece, ali u to pet godina ja samo domaćica’, objasnila je u uvodnom prilogu.

‘Ali mi se sviđa isto živjeti u tu, isto jako dobrog života, imam puno prijatelja, nisam se nikada osjećala usamljenom i to. Baš me fale nastupati u pozornici, dugo nisam bila. Jako sam uzbuđena da imam priliku da mogu nastupati na tako velikoj pozornici’, rekla je Sasha koja u Čakovcu živi posljednjih pet godina.

VIDEO: Pogledajte Sashin nastup!

“Jako mi se svidio vaš nastup, svidjela mi se kombinacija pjevanja, violine i vaše energije na pozornici. Vidi se da vam je tu jako ugodno i vidi se da vam jako puno znači. Meni je stvarno bilo dobro, baš me zanima što će biti sljedeći put tako da bih vas ja ponovno vidio”, rekao joj je nakon nastupa Janko Popović Volarić.

“Nisam oduševljen niti sa sviranjem niti sa pjevanjem, ali sam oduševljen s cijelim paketom”, dodao je Davor Bilman.

“stage presence je toliko snažan, znate u kojem trenutku koraknuti naprijed, kad pogledati publiku i na tome zbilja čestitke. Postoji par pjesama koje se ne izvode, a jedna od njih je ‘I Will Always Love You’. Čestitam na hrabrosti, ova pozornica, ova svjetla i ta pauza od pet godina je zaslužial upravo full package svega, emocija, težine pjesme, violine, super stylinga”, poručila joj je Martina Tomčić.

(izvor: https://www.dnevno.hr/, foto: Screenshot NOVA TV)