Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije

Pobjednica dolazi iz Požege i zove se Leona Maroši
Jedanaest lijepih djevojaka natjecalo se se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, a samo jedna od njih mogla je steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske 2023 za Miss Svijeta.
Pobjednicom je proglašena Leona Maroši, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao prva pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao druga pratilja. Lijepa novoizabrana Miss Leona dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom
fakultetu u Osijeku. Visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno deset kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše i to je čini sretnom . Odlično govori engleski jezik. Prijavom na izbor za Miss je željela vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura.

Kutjevo, kao omiljeno mjesto gostiju i turista iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, poznato je po gotovo osam stoljetnoj tradiciji uzgoja vinove loze na obroncima Krndije i proizvodnji kvalitetnih vina. Kada su u pitanju
kutjevačke manifestacije dugo očekivani izbor za Miss donio i pravo modno osvježenje na pragu jeseni. Djevojke su nosile odjeću butika Glamour i vjenčanice Nikolina. Uljepšavali su ih Sanela Andrijanić koja je bila zadužena za kosu te vizažistice Sonja Rožić i Lea Dragojević. U programu koji je vodio Branko Uvodić nastupili su Bernarda Bobovečki , Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.
“Posebno se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru najzaslužnijem što se izbor održao u Kutjevu i iznimno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenome natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske”, izjavila je Iva Loparić Kontek direktorica izbora Miss Hrvatske.

FOTO: Mihael Vukoje / PR MISS HRVATSKE

Ivana Delač, odnosi s javnošću