IX. čakovečki Beerfest Sjever okupio najbolje regionalne craft pivovare, ljubitelje rocka, klope i vrhunske pive!

Dogma iz Beograda, Reketye iz Budimpešte, zagrebački Pulfer, Hotch Potch koji je i makedonsko pivo ujedno, splitski LAB Barba, ali i susjedi iz Varaždina obilježili su uz Lepe Dečke novo izdanje čakovečkog festivala craft piva.

Ponudu gastroužitaka nadopunili su Ljutomanija s umacima, Good Spirit likerima i Stari Hrast s pivskim kobasicama i američkim stilom hot dogova uz standardne vrhunske burgere i roštilj.  Za glazbu su bili “krivi” rokeri Gretta, Musaic i Wind Stain te duo Lucija Job i Hrvoje Funda.

Nekoliko tisuća litara pive pokazali su da Čakovec vapi za nezavisnim događajima, alternativnim oblicima druženja i neformalnim aktivnostima uz odličnu priču lokacije Starog Hrasta. Čakovečki Brico ponovo je imao izbor najbrade, a brada festivala po prvi puta otišla je u Mađarsku. G. Zoltan iz pivovare Reketye ima najljepšu bradu, a tretmanom kod brice ona je postala još i bolja! Idući festival očekuje nas na jesen, a Lepi Dečki su ponovo kao organizatori pokazali da su spremni za novosti, širenje priče i zanimljiv i alternativan način gastronomsko-rockerske zabave.

(Krešimir Biškup)

Photo: Darko Mareš

Više fotografija možete pogledati na sljedećem linku:

https://photos.google.com/share/AF1QipN2oGpTQ2kDZAf97q8VAQxl4rwa8vD59EONAN0Pk4gckypzpzTZpXcB6uB5fxhJhw?key=T1ZldDFjWHpxeEl2S0lpTEltbVpROHdXWVgwLU9n

darkmares.com