Ivan Pernar: Čak dvije trećine žena ima fantaziju o tome da bude silovano!

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar na društvenoj mreži Telegram napisao je:

“Uvijek mi je bilo čudno zašto žene imaju ljevičarske tendencije, dakako, ne sve, ali u prosjeku više od muškaraca. Jednom kada se ženama dalo pravo glasa, društvo neizbježno skreće u lijevo.

Isto tako pitao sam se zašto su žene puno otvorenije od muškaraca po pitanju doseljavanja crnih migranata u Hrvatsku. Na kraju sam slučajno došao do podatka da čak 2/3 žena ima fantaziju o tome da bude silovano.

Mislim da muškarac koji fantazira o tome da siluje nekoga nije normalan, kao ni onaj koji fantazira o tome da netko siluje njega. Ali uglavnom, opet se vraćamo na to da više od polovine žena ima fantaziju o tome da ih neko siluje.

Tu dolazimo do onih famoznih vijesti o silovanjima koje čine migranti. Ja kad to čujem, naježim se, ali neke žene kad to čuju, njima je to ispunjenje fantazije.

Drugi problem vezan je uz skrbništvo nad djecom, kad se roditelji raziđu djeca odu majci, što samo po sebi nije problem. Ali ukoliko je majka ljevičar, odgajati će dijete s globo-homo i antifa parolama.

Još jednom apeliram na sve seksualno devijantne ljude među vama da se molite Bogu da vam prosvijetli pamet i da sve seksualno bolesne i nastrane sklonosti ostavite iza sebe.

Također, tu na dejting appu mi stalno iskaču crnkinje, ja ih stalno swajpam u lijevo ne zato jer mi se nužno fizički ne sviđaju, ima lijepih crnkinja, ali jednostavno ne zanima me takva vrsta odnosa.

Mislim da je to posljedica mojih političkih svjetonazora i zato apeliram na vas da odgajate svoju djecu na način da sutra razmišljaju kao i vi”, napisao je Pernar.

Također je u jednoj novijoj objavi na Facebooku naveo: Zapratite me na t.me/pernar ili tiktok.com/ipernar jer je na fejsu jaka cenzura.

(m, foto: Facebook, Ivan Pernar)