Irmi Brodar i Dragici Trstenjak bronca  na Turniru u kartanju BELE

U subotu 20.11.2021. godine  održan je  turnir  rekreativaca Međimurja u kartanju Bele. Domaćin turnira bila je  USR „Sport za sve“ Mursko Središće u suradnji s MSSR „Sport za sve“ Čakovec .  Na Tuniru je sudjelovalo 15 parova i to iz Mačkovca, Strahoninca, Pribislavca i Murskog Središća.

USR „Sport za sve“ Mursko Središće učestvovala je sa svojih 6 parova : Natalija Brodar i Marijan Brodar, Karolina Halas i Horvat  Đurđa, Marina Rajf  i Mirjana Vargazon, Irma Brodar i Dragica  Trstenjak , Nada Hoblaj r. Rajf  i Štefica Varšić te Mira Frančić i Noa Šajnović.

Najviše uspjeha naše Udruge  imao je par Irma Brodar i Dragica Trstenjak koje su osvojile  treće mjesto.Drugo mjesto pripalo je paru iz Strahoninca  dok  je prvo mjesto zauzeo par iz Pribislavca.

Sve učesnike Udruga je počastila pićem i jelom dok su se članice pobrinule za kolače. Turnir je održan prema propisanim epidemiološkim mjerama. Prije samog ulaska u Vatrogasni dom  svakom učesniku izmjerena  je tempertura , trebala se predočiti Covid potvrda  a  tko je nije imao napravljen mu je brzi test.

Tajnica Udruge:

Anica Varga