Humanitarni moto susret The Honest Truth: Mursko Središće posjetili motoristi, policajci iz više zemalja

I ove godine Policijska uprava međimurska nastavlja s provođenjem preventivnih aktivnosti započetih u 2017. godini pod nazivom „The Honest Truth“, koje se odnose na preveniranje glavnih uzročnika nastanka prometnih nesreća – alkohol, drogu, nepropisnu brzinu, sigurnosni pojas, telefoniranje prilikom vožnje, distrakciju, umor i odvlačenje pažnje. Ovim jučerašnjim  humanitarnim moto-susretom obilježen je i službeno siguran početak motociklističke sezone.

Povodom proslave Dana Grada Mursko Središće jučer 12. svibnja u 16,00 sati na šetnicu uz rijeku Muru stigli su motoristi iz Policijskih uprava od Međimurja pa do Zagreba te iz Mađarske, Slovenije i Austrije koje je srdačno dočekao gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak.

Moto susret je bio humanitarnog karaktera pa će se tako sva prikupljena sredstva donirati Odjelu intenzivne njege Županijske bolnice u Čakovcu dok je za isti  Grad Mursko Središće donirao 2.000,00 kuna. Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Robert Grudić, koji je i sam stigao motorom u Grad rudara, pozdravio je sve prisutne i zahvalio se na održavanju ove humaniratne akcije.

(GMS, rt, Marta Tuksar, foto: Tin Tomanić)