HRVATSKA – TURSKA I DRUGE UTAKMICE NA VELIKOM PLATNU U TRSKI

U petak 10. lipnja počinje Europsko prvenstvo u nogometu. UEFA EURO 2016 biti će 15. izdanje najprestižnijeg međunarodnog nogometnog natjecanja u Europi koje će se održati u Francuskoj od 10. lipnja do 10. srpnja. Po prvi put u završnici Europskog prvenstva igrati će 24 reprezentacije, a naravno da je među njima i reprezentacija Hrvatske.

Navijačko ludilo već polako počinje i vrše se posljednje pripreme za praćenje utakmica, pogotovo onih u kojima će igrati popularni „vatreni“. Diljem Hrvatske organizirati će se gledanje utakmica na gradskim trgovima, na velikom platnu, a ni Mursko Središće neće u tome biti izuzetak. Beach bar Trska tako će omogućiti vjernim navijačima, gostima i svim građanima da u Euru uživaju uz obalu Mure na gradskoj šetnici gdje će biti postavljeno veliko platno za tu svrhu.

Sve koji žele u nogometu uživati na ovaj način očekuju na svakoj utakmici Karlovačko korner party, grickalice, hostese i ono najvažnije, prava navijačka atmosfera. Prva utakmica na šetnici uz Trsku biti će u nedjelju 12. lipnja kada se sastaju Hrvatska i Turska, a praćenje ovog sportskog događaja počinje u 15 sati.

 

Beach bar Trska poziva sve građane da dođu u što većem broju i svojim navijanjem pomognu našim „vatrenima“! (rt)